Kékesi Donát

 

Bemutatkozás:

Kékesi Donát fotográfus vagyok. Mesterdiplomámat 2012-ben szereztem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia szakán. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Doll’s whisper című diplomamunkám elnyerte az Artmagazin különdíját. Budapesten élek és dolgozom, szívesen veszek részt kiállításokon, szakmai továbbképzéseken szerte a világban. Legkedveltebb úticéljaim Izland, Skócia, Olaszország és az Amerikai Egyesült Államok.
Alkotó munkáim nagyrészt tájképekből állnak, ugyanakkor portré-, rendezvény- és reklám-fotográfusként is tevékenykedem. Különböző vállalatok és magánszemélyek megbízásait teljesítem stílusos, energikus képeimmel. Ügyfeleleim között megtalálhatóak többek között a The Coca-cola, The Linux Foundation, IKEA, Jti, British-American Tobacco, Tchibo, Vodafone.

Ügyfélközpontú, szolgáltatás orientált fotográfusként hiszek abban, hogy a legkreatívabb anyagok a csapatmunka és a szoros együttműködés eredményeként jönnek létre. Csapatommal készen állok arra, hogy Önnek és az Ön vállalatának kiváló vizualitási megjelenést adjak fényképeimen keresztül! Kövesse Facebook oldalamat és legyen képben a legfrissebb hírekkel!

Képzések:

13 db

A fotográfia alapjai