Bemutatkozás:

Fátrai Krisztina az a fodrászmester, aki folyamatosan a megújulásra törekszik és eredményeit örömmel osztja meg másokkal. Oktatásai középpontjában mindig a hordhatóság és a szalonkörülmények közti elkészíthetőség dominál. A cél, hogy a fodrász úgy vegyen részt egy képzésen, hogy a megszerzett tudást már másnap kamatoztathassa a szalonmunkában.

Fátrai Krisztina fodrász tréner már 27 éve azon dolgozik, hogy képzései során az összetett technikákat úgy mutassa be, hogy azok érthetőek, és könnyen elsajátíthatóak legyenek. Oktatásai remek gyakorlati útmutatóval szolgálnak a tanulni vágyó fodrászoknak: kezdőknek, haladóknak és újra kezdőknek egyaránt. A fodrászmester magával ragadó stílusa a képernyőn keresztül is érződik, videóit nézve pedig úgy érezhetjük, hogy ott ülünk továbbképzésén és Krisztina pontosan nekünk magyarázza az egyes lépések fontosságát.

A videók tökéletes megoldásokat kínálnak a fodrászok napi munkájához, remek összefoglalót és logikusan felépített frizurakészítési lépéseket adnak a szakemberek kezébe. Egyvalamit azonban nem tudnak helyettünk: gyakorolni! Fogadjátok meg tanácsunkat: egy-egy anyagot többször is nézzetek meg és az egyes lépéseket – akár Fátrai Krisztinával együtt, a képernyő előtt – készítsetek el, hogy a hallottak és látottak rutinná váljanak.

Képzések:

7 db

Fodrászat - Fekete haj világosítása, színátmenet készítése, hajvágás nyesővel

5 db

Fodrászat - Foltos ősz, melírozott haj festése, színkorrekció

8 db

Fodrászat - Air Touch melírtechnika és hosszú haj vágása

6 db

Fodrászat - Térhatású balayage, babylights technika arckeretezéssel

7 db

Fodrászat - Tőmelír készítése, göndör haj vágása

6 db

Fodrászat - Foltos szőke haj színkorrekciója

40 db

Fodrászat - komplett csomag, mind a 6 képzés egyben

5 db

Fodrászat - 4 alaphajvágás + vegyes vágás

7 db

Fodrászat 2022 - Adél

5 db

Fodrászat 2022 - Rebeka

7 db

Fodrászat 2022 - Klára

19 db

Fodrászat 2022 - 3 Pixi hajvágás egyben

12 db

Fodrászat- 2 Butterfly hajvágás lépésről-lépésre